Affärsområden

- Våra strategiska fokusområden

Vi har en bred kompetens och starka resurser, genom vårt samarbete med ledande företag som är specialiserade inom reklamproduktionens nischade områden. Det gör att vi kan erbjuda breda och kostnadseffektiva lösningar som genererar stora fördelar för våra kunder.

Display

Displaymarknadsföring. Vi erbjuder alla former av butiksmaterial inklusive pre-pack kvarts- och halvpallar. Display för golv och hylla som därmed blir viktiga kommunikationsplatser nära köptillfället. Kommunikation som syftar till att driva försäljning. 

När vi påbörjar arbetet med att utveckla och utforma display inleder vi med genomgång av mål och syfte. Därefter startar vi inläsning av produktsortiment, förpackningar och kategorin, som följs upp med storecheck i butik. I nästa steg utformas olika förslag till butiksställ, hylldisplay eller kampanjer.

Kampanj

För oss handlar action marketing om att utforma kampanjer som tar avstamp i Sales Promotion tekniker som genererar mervärden för konsument, i form av rabattkuponger, konsumenttävlingar, köp och få, samla till, receptfoldrar etc.
Olika tekniker som möter olika mål i action marketingplanen.

Fördelarna med kampanjverksamheten inom Action Partner är att allt kampanjmaterial kan sampackas som därefter distribueras till säljare eller direkt till butik i färdiga kit.

Eftersom vi tidigt har bilder på exponeringar i butik utformare vi även införsäljningsmaterial för säljkåren som används vid införsäljning av kampanj- och butiksmatieral på butiksnivå.  

Automat

Ett snabbt växande affärsområde inom Action Partner, är framtagande av automater i olika former.
Automater för hyllan i butiken samt automater för restauranger och barer. Ett exempel är OLW nötautomat som placeras väl synlig i barer och som förutom att vara en ”impulssäljare” även en utmärkt kommunikationsplats. För butikshyllan är så kallade självmatande ”pushers” en bra lösning, då produkten alltid finns i frontläget.

Event

Vi utformar displaymaterial för demonstrationer, mässor och utställningar. Allt från demobord, broschyrställ, medieväggar, pop-ups, ståbord etc. Vi är även en partner när det gäller tygvepor i olika storlekar för använding i olika sammanhang.

För att skapa trafik i montern på mässan, utformar vi olika Sales Promotion-kampanjer.