Verksamhet

Action Partner verksamhet omfattar allt från framtagning av prepack av kvarts- och halvpallar och display, till framtagning av kampanjmaterial för golv och hylla i alla dess former.

Action Partner arbeter med beständigt material (permanent display) som lever länge i butik, alternativt kortvarigt material för kampanjperioden. Vi arbetar med well, wellboard, plåt, frigolit, tyg och trä.

Action Partner är även en partner för demonstrations- och mässmontrar tillverkade i well eller wellboard med tillhörande broschyrställ, medieväggar, diskar i wellboard och pop-ups mm.

Ett nytt affärsområde är automater, framförallt för restauranger, barer och arenor. Automater som ställer höga krav på hygien och funktion. Vi är även en partner för hyllracks i olika former.

Action Partner samarbetar med branschledande större företag. Action Partner har därmed resurser att möta efterfrågan på stora komplexa uppdrag. Genom den digitala trycktekniken är idag butikskommunikation kostnadseffektiv för alla företag. Vi kan utföra framtagning av butiksställ, där upplagan är ett fåtal exemplar.